hjärtljud <3

va på mvc idag och lyssna på våran pojkes hjärta, de slog 154 slag i minuten och allt såg bra ut !
annars så har de inte hänt värst mycket, allt är bara bra nu :) 

 de är ju så svårt å veta vad man ska skriva ibland, har väl fått en så kallad bloggtorka, haha!
jaja lägger in en bild på tjockismagen ist ;)
en bild från förra veckan, va i v 22 då <3


bild från idag när jag va ner och lyssna på hjärtat :)


2011.01.18

har inte haft så mycket att skriva om på sistone så tänkte att jag skulle försöka få ihop ett inlägg nu då ;)
idag så fyller min "låtsas" pappa år så de blir väl hem å fika och fira han sen när sebastian slutat jobbet, men fram tills de så ska jag nog städa lite och sega typ ;)
igår så va vi och köpte en ny bil som jag typ älskar ! den är såå fin, ja de har inte hänt så mycket mer, mina dagar ser ganska tråkiga ut faktiskt ..

igår gick jag också in i v 22 och han sparkar för fullt våran lilla pojke :) vi ska nog förmodligen in och kolla barnvagnar denna månad å se om vi hittar nån fin, vi måste börja köpa grejer nu för de är faktiskt inte så lång tid kvar. men vi har ju turen som får en massa från mamma, för hon fick ju barn förra året så allt som villemo inte kan ha längre får vi som tex babysitters å barnstolar, bilstol, babygym osv och alla neutrala kläder typ allt som inte är "flikigt" å rosa ;)
i slutet på februari så ska vi in till stockholm och göra ett 3D/4D ultraljud, de kostar 1700:- och då får man se tex vems läppar han fått och ansiktsdrag osv, en film på 30 min och 50 bilder får man med :) men man ser bäst om man tar de i v 28 tydlligen så vi måste vänta ett tag till.

aja nu så ska jag gå ner och göra nån nytta ..

/S


så många fina namn, så lite tid att bestämma sig på !

idag är jag 19+5 så jag tänkt ta en ny bild på magen, förra bilden va jag 18+0 så de är ju nästan 2 veckor sen och man måste ju va med och ta och jämföra så man ser om de blir någon skillnad för de är ganska svårt att se de själv i verkligheten, då är de ju lättare att jämföra med bilder ;)

många har frågat om vi har kommit på ett namn, och vi har nog bestämt oss för ett men de  får förbli hemligt ett tag tills vi har bestämt oss helt ;)

här är "lilla" magen i v 20 <3
har mammajeans på mig så den trycker in magen lite, den är lite större än på bilden, men gud va sköna mamma jeansen är ! känns som mjukisar fast de är jeans typ ;)


2011-01-06

vaknade ganske sent idag men de va gött å ligga å röta lite ;) älskling är ju ledig idag med så idag blire väl att sega och mysa :) och så måste jag ju berätta att jag äntlligen har börja känna min lilla bebispojke i magen nu ! de är så underbart att känna de, nu känns de verkligen verkligt fast ändå inte :p svårt att förklara, men själva tanken att jag kommer vara en mamma om 4½ månad är helt otrolig, de känns lite läskigt faktiskt :p men jag längtar sååå, nu hoppas jag att tiden går fort !

nu ska jag äta skorpor och glo på tv :)
puss


allt om graviditeten hitills

tänkte berätta och visa bilder om graviditeten hittills ..

i september 2010 så började jag ana att jag va gravid för mina ppiller tog slut i mitten på augusti och vi hade ju haft sex ändå så jag hade mina aningar i mitten på september, så jag testa mig men de va för tidigt då så de visade negativt, sen testa vi igen efter 1 vecka och då vart de ett svagare sträck, sen köpte vi ett clearblue test som visar hur länge du vart gravid och den visade 4 v, då kom chocken och alla diskutioner om hur vi skulle göra, men efter nån vecka så hade vi bestämt oss för att behålla så vi ringde ner till mvc (mödravårdcentralen) och boka tid för inskrivning. sen i vecka 7 så börja illamåendet dra igång och de va bland de värtsa jag vart med om ! spydde från tidig morgon till eftermiddagen och inget hjälpte! försökte med allt, äta innan man går upp ur sängen, jag testa åksjuke tabletter (postafen), äta mycket frukt osv men inget hjälpte, men som tur va så släppte de värsta i v 14 ungefär, nu kan jag spy om jag känner någon äcklig doft eller om jag är hungrig eller om jag ätit för mycket :p.
i vecka 10 så upptäckte dom att jag hade för högt blodtryck, jag låg på 155/105 och man ska ligga på ca 120/80 så jag fick börja äta blodtrycks sänkande medicin så nu ligger trycket bra! om man går med för högt blodtryck för länge så kan de leda till havandeskaps förgiftning, och de vill man ju absolut inte !
 
i v12 så gjorde vi kubtest och då mäter dom vätskespalten i nacken och ser om de finns nå kromosomfel. och vi fick 1 chans på 20 000 att de skulle va nå fel på våran bebis :) sen har de inte hänt så mycket mer, nu är jag i vecka 20 (19+1) och igår va vi på ultraljud igen och allt såg normalt ut och vi fick reda på att vi väntar en liten pojke den 29:e maj <3 
de är i princip allt som hänt hittills i graviditeten och nu är vi halvägs redan :))

de här är första bilden jag tog på magen de hade precis börja synas lite där, v 14 va jag i där..



här är första bilden vi någonsin fick på han <3
där är han 13 veckor gammal <3



här är senaste bilden jag tog på min mage och där va jag i vecka 19



och här kommer lite nya bilder från ultraljudet igår<3
han ville inte ligga still och han snurra runt och gjorde kullerbyttor så de va lite svårt att få en bra stillbild på han ;)






mamma och pappa älskar dig redan <3



RSS 2.0