fucked up!

idag äre inte min dag, är bara så irritered och sur på allt .. hmmm
iaf min dag har sett ut så här, va på snäckeskolan och hjälpte några barn med deras projekt och dom kommer ner till oss efter lovet tror jag så vi ska fixa ihop projektet, min grupp ska tydligen göra noaks ark ;) haha vi får väl se hur de går ;) sen har jag svetsat lite och fixa ett VG idag har bara 2 övningar kvar sen provet sen är den kursen klar! och sen har jag fixat mitt "påskgodis" te helgen och snart så ska väl jag och älskling laga lite mat ! :)



/S


Godnatt :)

snart blire sängen ska upp till snäckan imorgon och få en grupp ungar man ska hjälpa med nå projekt.. och jag tycker att de bara är onödigt ! men men vi får ju betyg i de iaf .. men nu slipper jag gå överallt iaf! för nu kan man börja åka moped igen och de är skönt att slippa gå ;) haha nej men ska försöka fixa körkort snart, ser faktiskt inte de som prio 1 men de kommer väl :p aja nu ska jag sova Godnatt alla!

måste bara säga att jag älskar min nya piercing ! :)


Puss/Sara


Bildbomb från herrljunga !

nu ska jag berätta lite kortfattat hur min helg i herrljunga har varit!

Fredag: åkte till sandra, vi åkte in till alingsås och handlade lite sen hem och tjocka godis och spela Wii och xbox 360 :)

Lördag: spelade mario party på Wii hela dagen typ, sen på kvällen så vart de krogen och vi dansa och hade massa skoj! :)

Söndag: spelade Wii typ hela den dagen med, åt på donken och bara hade mys :)

måndag: haha vi spelade Wii då med :p och sen åkte jag hem på eftermiddagen, men jag ville verkligen stanna kvar ! :( jag har haft en så otroligt kul helg! <3

här är lite av bilderna ;)





















så de va några av bilderna, de finns fler på facebook! :)

Puss/Sara


Hemma igen !

nu är jag hemma igen och jag kommer göra ett ganska långt inlägg sen om allt vi har gjort i herrljunga och en bildbomb! ;) haha så i eftermiddag kommer allt !

på bilden syns min nya piercing med :)



Puss/Sara


Herrljunga!

kommer nog inte att uppdatera nå förens måndagkväll så alla vet :) är i herrljunga nu med världens bästa sandra, och ikväll blire massa bus, krogen bl.a :D hihi <3

Pussss hej<3

örebro-ny piercing

vart örebro idag med mamma och älskling :) köpte inte så mycket, ett par skor från intersport för 500kr och jag piercade mig på needle demon och de kostade 400kr och så passa jag på att köpa ett mindre smycke så jag kan byta sen, för 100kr. och de va inte räknat att jag skulle köpa skor, men jag vart så kär så snygga är dom! och de blir mer shopping imorgon i alingsås med sandra :D<3
måste sluta slösa pengar så fort jag får dom ;) haha

lägger ut bild på min nya piercing senare har glömt mig kamera sladd hos mathias och jag träffar inte han förens på måndag igen.

imorgon åker jag med bussen vid 7 och mitt tåg går 09:10 och är framme 11:06 sen ska jag hem på måndag och då åker jag 14:52 och är framme i örebro 16:52, och jag hoppas sandra blir med hem :)<3

aja nu ska jag duscha och kolla igenom min packing sen ska jag soova :)

Puss hej!


packar

idag så har jag inte gjort så mycket, vart i skolan och hemma hos kusin niklas som fyller 18 idag, grattis :) och jag har börjat packa lte inför fredagen, ska ju till sandra, och jag har alltid problem att packa, haha så de här är vad jag har kommit fram till:

• ett par jeans och 1 par mjukisar
• 2 tjock tröjor 3 linnen
• smink, parfym, tandborste hygienartiklar mm
• leggins
• strumpor och underkläder
• (datorn?) mobil laddare

ja de va väl de? men de känns som att jag har missa nå .. åå jag hatar att packa för man glömmer ALLTID nåt! haha 

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på andra avenyn! :)
Puss hej!

hahaha en gammal fjortis bild på mig!



Sändröw <3 Snoran

Jag måste bara säga att jag har sån tur att ha en sån vän som dig!
Jag älskar dig Sandra Hansson!



finlandskryssing 2007

skolavslutningen i 9:an 2008

Polen 2007

2010


stort hjärta på dig snygging! <3


23 mars

vad jag har gjort idag..
haft  2 matte lektioner, måste ta tag i matten nu!
svetsat, fick ett MVG idag med, känns skönt!
Beställt tid för piercing på torsdag i överläppen, är inge nervös alls :)
städat
och nu ska jag bara dega i soffan! :)


Pusss på sötfisen på bilden! <3


/Sara


- svets

jag orkade inte bli med mathias inatt så jag låg hemma och sov istället ;) haha och min mamma blev magsjuk idag efter att jag vart hemma så jag hoppas verkligen att jag slipper undan de, för jag ska ju till sandra på fredag!

aja, kom nyss hem från skolan så ska städa lite nu och lägga mig å slappa.. de kom massa ungar till skolan idag igen och kolla, och tydligen så ska vi få varsin grupp med ungar och hjälpa dom med en projektarbete så min svetskurs kommer hamna på sidan? och jag tycker att min skolgång är väl viktigare ? men men, jag får ligga i, skrapa ju ihop 1 VG och 1 MVG idag så jag är nöjd! :) och efter skolan så träffa vi fia en snabbis och hon hade köpt en matkasse åt oss, tack fia! :)

här är älskling när han svetsar :)<3
 

Puss/Sara


- Dagens?

Dagens humör: Lite irriterad

Dagens mående: duger

Dagens borde: rensa garderoben, har en del av mina kläder i en ikea kasse bredvid garderoben, de får ju inte plats! och jag använder ju inte ens hälften av allt :p

Dagens frisyr: uppsatt i en boll mitt på huvve typ ;)

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: mjukisbyxor från stadium, gina linne och mathias tjocktröjja

Dagens planer: sova snart, ska ju ut inatt

Dagens materiella vill ha: ny bärbar dator

Dagens fundering: varför måste alla snacka skit? ta reda på fakta innan ni talar!

Dagens beroende: coca cola as always!

Dagens tråkigaste: jag, haha

Dagens längtan: örebro på Torsdag och Herrljunga på Fredag!

Dagens superlängtan: samma som ovanför ;)

Dagens tidning: NA? haha

Dagens låt: the climb - miley cyrus


haha nu känner jag mig lite retard men hur får man in typ youtube klipp på bloggen? :p

Puss/Sara


- love

har precis ätit och kollat på dating in the dark och desperate housewives, fast jag ligger ca 5 avsnitt före ;) idag kom ett till avsnitt ut så de måste jag ta hem sen :)
ska kanske med mathias ut i natt med, och de är ju skola imorgon med så måste lägga mig snart om jag ska med ;)

de får bli en fin bild på Findus :)<3
 

Puss / Sara


- storbloggarna ?

vaknade nyss så snart ska jag hoppa in i duschen och stå där en stund, sen vet jag inte vad som händer mer idag, kanske ska åka till mamma?
 snart äre torsdag och fredag med och jag kan inte längta mer! :) <3

till amanda som fråga vem av storbloggarna jag gillade mest, så är de nog Kenza. Kissie och alla har ju balla ur men man kan ändå inte låta bli och läsa deras bloggar ;) haha men dom jag gillar minst är nog paow och amir, paow har blevit så tråkig och tjaffsar bara om samma saker och hon klär sig som en h*ra, och amir är SÅ tråkig nu för tin, sen han vart osams med kissie så har han bara blevit tråkig!

fast jag läser ju inte bara storblaggarnas bloggar, jag läser ju alla stora sen kanske 15-20 andra bloggar med varje dag :)



Puss / Sara


fyyyyyyfaaaaan

jag är så jävla förbannad... JAG HATAR HÄLLEFORS!!!

har inge mer att säga idag..

 mår skit ..

Hejdå!


- nu är jag vaken

godmorgon .. är fortfarande så jävla trött men hade de inte vart för att mathias hade väckt mig så hade jag nog sovit till 6 nångång :p haha nu ska jag göra mig iordning sen till ica och sen hem och laga mat! :)
/Sara


godmorgon eller godnatt ?

kom nyss hem efter ha vart sällskap med mathias när han skulle köra tidningar. för de första så gick jag aldrig och la mig innan vi skulle åka, så jag va jätte trött redan i början, och när vi hade kommit till sikfors börja jag må illa, och man kan ju inte bara vända och åka hem precis så då vare bara å tänka jippi bara 16 mil kvar.. och de va inte nog med de, vi åkte ju i skogen och de guppa å stutsa, de sluta med att jag mathias va tvungen å akut stanna för jag tvungen att spy, flera gånger med .. och de sög! och till slut så va jag så trött så jag somna till i 1 timme, haha vi åkte ca 02:00 och kom hem ca 08:15 !
och nu ska jag gå och lägga mig, så jag går väl upp typ 15:00 idag eller nå ;) haha

nu är klockan 08:31, och jag säger godnatt! :)



3 år gammal bild ..
Puss/Sara


Godnatt ?

mathias ville så gärna att jag skulle med ikväll så ska lägga mig om ca 1-2 timmar ;) haha ska bara äta sen hem till mamma och hämta nå hon har köpt till mig, de är en överraskning säger hon ;) hihi
aja ska jag säga godnatt nu eller? :p hahaha



Jag idag, haha

/Sara


fredag !

Kom nyss hem efter skolan och vi va på ica och handlade mat,
 de blir tacogratäng ikväll med tihas<3:)
 har vart med millan hela dagen och de var skoj! träffar ju henne så sällan, och de tycker jag är synd.. vi måste börja träffas mer beby? hihi
ja nu får vi se vad kvällen bjur på.. kanske skulle med mathias inatt när han kör tidingar så han slipper åka själv haha men de är mellan klockan 01:00 -07:00 :o vi får se om jag orkar, hahaha.
 ska nog hitta på ett lite roligare inlägg med, tycker faktiskt själv att min blogg är lite tråkig! men vafan jag håller på med en design och jag och photoshop är inte direkt bästa vänner ;) haha!

här kommer lite bilder på mig och snyggfisen som vi tog idag! :) <3




hahaha förlåt millan, men du va så jävla söt på den här bilden ;) hahahah<3
Puss /Sara


Millan :)

Sitter i skolan nu och har elsäkerhet! och de suger ..
Men de ända som är bra är att millan är här nere, hihi puss på dig! <3
och jag hoppas att min telefon ringer snart! :) iiiih!


oh happy day!

Kom nyss hem efter ha vart med mathias, tack för idag bby ! <3
ska äta lite sallad eller nå nu, sen dusch och sen sova! är skit trött :s 
imorgon har jag elsäkerhet med millan, och de gillas jätte mycket!!  :)
 aja godnatt alla!

Puss /Sara


Mat

Mathias kom nyss och hämtade mig så vi åkte och åt på hamburger hill, (jag skulle ju va snäll å laga mat, men jag orka inte, haha;)) och hon har ju inte blevit lite snål heller?:o haha de va ett tag sen jag åt där, och jag tänker inte göra de på länge igen!
Nu består dagen av att göra klart lite svenska uppgifter, kolla på andra avenyn, jag missa de igår. och mysa med maaathias :) <3
 


puss /Sara


torsdag - skola

sitter i skolan nu och hade nyss engelska och om en timme så börjar svenskan och de är inte så kul att ha långa raster faktiskt, iaf här nere för de finns inget att göra här på rasterna när de är vinter.. för när de är sommar så kan man ju åka hem en stund eller nå :p men vi slutar ju iaf halv 12! de är så skönt, då blire hem till mathias och städa lite, och beställa tvättid åt mathias och göra mat åt han tills han kommer hem, han slutar ju 4;) måste ju va snäll mot min älskling, nu när han har så mycket för sig:) han har börjat köra tidningar mellan 01:00-07:00 sen har han skola från 08:00-16:00, hur faan pallar han? :o men han är klar här nere om 2-3 veckor iaf:)

idag har jag och mathias vart tsm i 2½år :)
j a g ä l s k a r d i g <3

Puss /Sara


Godnatt :)

nu ska jag sooova godnatt alla!


ååh vad jag saknar min skrutt på bilden!
Puss/Sara


hjälp ?

Mitt förra inlägg handlade ju om piercingar,
 så då vart jag sugen på att skaffa fler på en gång ;)haha
 så jag kolla lite på vilken jag skulle vilja ha, och de blir nån av dom här 5! :)
vilken tycker ni? :)

 


Piercingar

Nu är jag hemma efter vi vart hos fia och hos mathias mormor och morfar, tack för grejjerna fia! :)
nu blire tv resten av kvällen med familjen :) jag är på så himla bra humör idag! jag är frisk, jag kan tala igen ;) och de börjar bli vår!
 och jag måste faktiskt erkänna att de är kul att blogga ;) haha!
och så vare någon som fråga om jag hade piercingar för någon dag sen :p och ja de har jag faktiskt.
tungan, naveln, helix och 4 vanliga hål i öronen och en påbörjad töjning i örat på 4 mm. och jag vill ha fler! :D




inte så bra bild på naveln men men ;)



Puss /Sara


15:36

Jag Älskar Dig ! <3


?

ååh Jag vet inte vad jag ska göra, och vad jag ska välja! .. ibland skulle man vilja att andra kunde göra ens beslut, de hade vart så mycket lättare! hmmm..

/Sara


Onsdag - ledig

Godmorgon! så jävla gött med sovmorgon ;) ligger å poppar spotify och läser nya vr den kom för nån da sen men har inte läst den än. idag så ska jag och mathias till hans moster och hämta lite saker som hon inte ska ha kvar, de va typ 2 kartonger med grejjer (y) aja nu blire lite frukost.
 Pusss/Sara


Godnatt

nu ska jag sooova, imorgon är de ju vinterdagen i skolan och jag ska gå en promenad på 1.4 km tror jag de va:p eller ja vi får se hur jag mår imorgon har ju blevit lite bättre så vill inte bli sjuk igen.
Godnatt!
/Sara


nelly.com

Satt på Nelly.com och kolla lite och hitta ett par sjukt snygga skor! men tyvärr så fanns inte min storlek på dom jag ville ha! så de fick bli ett annat par :)
dom längst ner i vänstra hörnet med nitar på blire :D loooove!
hade lite besluts ångest över vilka jag skulle ta, de va mellan dom och dom i mitten på bilden,
 men jag har börja tycka nitar är lite snyggt, iaf när de inte är överdrivet mycket ;)


Puss /Sara

(bild från google)


make my day

äntlligen börjar jag bli bättre! :) käka nyss pizza med mamma och björn och snart så ska jag ner till torget med mamma och hämta ut ett paket :)
och sen så ska jag försöka mig på att gör en design ;) haha!




Puss /Sara


Tisdag - fortfarande sjuk ..

vakna upp i morse och min röst är fortfarande lika hes .. och så har jag fått migrän med, de blir bara bättre å bättre .. så nu ska jag knappra alvedon och kolla på tv!
/Sara


happy face

Nyss ätit mat och snart så blire å kolla på Svenska Hollywood fruar.
för övrigt så längtar jag till nästa torsdag och fredag=)
Torsdag, då blire örebro med min mamma och shoppa<3:)
Fredag, så ska jag åka till Sandra i herrljunga och vi ska festa på nån golfkrog på lördagen, och jag åker hem på måndagen, och sandra kanske skulle med tillbaka då? :)


puss /Sara


Måndag - sjuk

Jag har vart sjuk i 6 dagar nu, och de jobbiga med de är att jag är hes  och inte kan tala .. men jag gick till skolan iaf imorse för jag kände mig lite bättre, men när jag kom dit så fick jag reda på att de skulle komma massa 4or & 5or dit på studiebesök, så då var jag tvungen att förklara hur svetsning funkar och de sluta med att min röst försvann helt?! så jag gick hem efter lunch.. usch  jag hatar de här! så nu blire film, vindruver och tycka synd om mig själv ;) haha

/Sara


15 mars

Då har man skaffat en blogg som alla andra ;) haha
vi får väl se hur de går med de här, fattar ju inte ett skit :p
/Sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0